Håper vi sees på matta hos YogaHaven - Kjelsåsveien 160 på Stillatorget - gratis parkering! 

 

Påmelding til yogahaven@yogahaven.no

 

Jeg holder følgende timer med oppstart fredag 30 august, les mer om de ulike timene lenger ned på siden:

kl 0915-1015 Pilates

kl 1030-1200 MediYoga fordypning

kl 1215-1315 Gongmeditasjon/Avspenning/YogaNidra

Vi har yogamatter og gode ullmatter og tepper samt puter til låns. 

Om Pilates kurset.

Pilates er en veldig skånsom men også effektiv treningsmetode basert på kroppsvekt øvelser. Fokus er å aktivere kjernemuskulatur og jobbe ut i fra aktivert kjerne. Mange som har født eller har hatt prolaps har redusert kontakt med kjernemusklene og pilates trener opp igjen denne kontakten. Pilates er også supertrening for deg som ikke opplever dette og er nyttig skadeforebyggende trening. Pilates gir deg god kroppsholdning og kroppsbevissthet. En sterk kropp uten at du bygger store muskler. Vi jobber også med bevegelighet så pilates er gull verdt for en stiv rygg eller stive nakke/skuldre og hofter :-) 

Jeg har Pilates matte utdannelse via Elixia og Peak Pilates samt Pilates reformer utdannelse fra Peak Pilates.

 

Om MediYoga fordypning

Har du gjort en del yoga (MediYoga) eller er et sted i livet der du kjenner at du er klar for å gi slipp på frykten for ikke å være god nok, ha nok, prestere? Klar for å leve i nuet, leve i tillit og aksept til det som skjer og samtidig ta ansvar for dine valg (og ikke-valg). Da er du hjertelig velkommen til dette kurset! Vi kommer til å ha fokus på meditasjoner som øker din evne til å ha et nøytralt sinn, til å lytte til din indre stemme, din sjels stemme. Vi kommer til å gjøre yogaprogram som styrker kroppens nervesystem og hormonsystem, og som styrker din kontakt med moder jord (det begrensede/konkrete/din kropp) og fader himmel (det uendelige/ubegrensede/din sjel).

Jeg er utdannet MediYoga lærer og terapeut, har fordypning i stress og utbrenthet, og lang erfaring.

 

Om GongMeditasjon/Avspenning/YogaNidra 

Jeg fikk veldig lyst til å by på et kurs der du kan komme og nyte effektene av Gong på flere måter enn under Gongbad  og for at du også skal kunne få oppleve effekten av Gong over tid. Vi kommer til å gjøre både rene Gongmeditasjoner men også dype avspenninger og GongYoga Nidra.

Jeg er en av Norges mest erfarne Gongspillere og har i mange år lært bort Gongspill til flere 100 andre yogalærere og healere i Norge.