Hvorfor samarbeidspartnere?

Noen ganger er det ikke nok med den ene tilnærmingsmåten til din ubalanse. Noen ganger må det noe nytt inn i bildet for at "poletten plutselig skal falle på plass". En ny måte å se ting på, kanskje bare med nye ord. Eller en annen person å snakke med. Eller kanskje det var akkurat det kostholdet som skulle til for at kroppen din plutselig fikk mer energi. Vi har derfor valgt å knytte til oss ulike samarbeidspartnere som vi vet jobber utifra en tankegang og filosofi som harmonerer med vår tankegang og filosofi.

Yoga, psykomotorisk fysioterapi, psykolog-hjelp, coaching, ernæringsveiledning og ayurvedisk helsefilosofi bidrar på hver sin måte til at vi mennesker kan få tilbake helsen vår og komme i balanse. 

Rosenmetoden - avspenning og bevisstgjøring

Følelser vi har kunnet gi uttrykk for blir holdt tilbake i kroppen i form av spente muskler. Dette kan over tid føre til kroniske muskelspenninger. 

Rosenmetodens utøvere kontakter disse spenningene på en myk, respektfull og direkte måte. Med sine hender og sitt nærvær lytter terapeuten til kroppen og dens signaler. Klientens prosess følges med oppmerksomhet, berøring og ord. I det ligger muligheten for dyp avspenning. Pusten får ta større plass, ubevisste følelser, glemte opplevelser og gamle mønstre kan bevisstgjøres. Når vi selv blir klar over hva vi har måttet holde tilbake kan dette gi oss større valgfrihet og flere muligheter til livsutfoldelse. 

Tine Brager Hynne, også MediYoga instruktør her hos oss, tilbyr Rosenbehandling nede ved Sofienbergparken. Se www.rosentine.no

Viller AS - vi går for glede

Viller AS er et selskap for ledere, organisasjoner eller folk flest.
 
Vårt arbeid bygger på psykologisk forskning som viser hvordan positive følelser som glede, interesse og engasjement fremmer mestring, prestasjoner og helse.

Vi er overbevist om at vår måte med folk og prestasjoner er bra for både folk og resultater. 

Firmanavnet «Viller» handler om å ville noe og gå for det på en slik måte at man får til det man vil.

«I Viller AS går vi for glede»

 

Viller drives av Psykolog Egil Arne Schaun Knutsen.

Kontor sentralt i Oslo.

For mer informasjon se www.viller.no

kontakt@viller.no

Coaching - Samtaleveiledning med Pernille Wesmann

Pernille Wesmann, coach utdannet ved Gestalt instituttet, instruktør i mindfullness mm, jobber hos oss og tar også i mot til samtaleveiledning og coaching. Pernille er en del av teamet i vårt kurs Medisinsk Yoga og Mindfulness for Indre styrke. Hun har spesialisering i konflikthåndtering. 

Pernille og Medisinsk Yoga Øst kan tilby veiledning, Mindfullness kurs og Yogakurs for Bedrifter, enten med generelt tema eller som en del av konfliktreduserende arbeid, forebygging av stress, og hjelp ved sykemelding/langtidssykemelding. 

Les mer under Coaching/Yogaterapi

Easy Bodies - bindevevsbehandling

Opplever du konstante smerter og tilbakevendende problemer i kroppen? Dette er Kai Kjartans spisskompetanse! Han er veldig dyktig på frigjøring av holdningsrelaterte plager, komplekse posturale & bevegelsesmønstre. 

asyBodies uttrykker mitt ønske om å gi folk mulighet for å være godt tilpass i sine kropper, uansett hvor gamle de er eller trenings nivå. Om du har kroniske smerter eller ønsker å løsne opp i din kropp og åpne for dens fulle potensiale, vil det erfaringsmessig vere grunnlag for å si at jeg kan hjelpe deg.

Som professionel behandler, vurderer jeg din kropps struktur, bevegelighets mønster og aktuelle tilstand, kartlegger de vigtigste “problemområder” og designer et forløp av behandlinger for å bringe din kropp til et bedre sted og vere.

Ved å arbeide med den altomsluttende og sammenbindende fascia kan vi sammen bringe betydelige endringer til din kropp og din tilstand av bevissthet, bevegelse, funksjon og generelt mer vitalitet i ditt liv.

"De fleste manuelle terapeuter er i dag enige om at, ingen terapeutisk tilgang til smerter er komplett, med mindre generell kroppsholdning blir forbedret.” – Erik Dalton

Kai Kjartan holder til på Brynsenteret hos Nemus.

Du kan booke time hos Kjartan her: Easybodies

Steinerudterapeutene

Steinerudterapeutene er et terapifellesskap, stiftet i 2012. Vi tilbyr solid og erfaren kompetanse innenfor ulike behandlingsfelt og arbeider gjerne på tvers av faggruppene. Vi holder til i "Gamlegården", et innbydende gammelt hus på område til Det Norske Diakonhjem.

Våre behandlingstilbud inkluderer:

  • Klinisk veiledning med Cand. San., Ergoterapispesialist i Psykisk Helse MNETF
  • Psykomotorisk fysioterapi med spesialister i psykomotorisk fysioterapi, MNFF
  • Psykolog tjeneste med Cand. Psychol., MNPF

 

Adresse:

Hartvig Halvorsensvei 5
0370 Oslo

Nettside:

http://www.steinerudterapeutene.com/

Svangerskapsterapeut&Doula

Marina W. Øksby er svangerskapsterapeut og doula. Hun tilbyr samtaler, pust&avspenningsøvelser, svangerskapsmassasje, fødselsforberedende kurs og om du ønsker det så kan hun være med på fødselen. Hun jobber hos Bærumsterapeutene på Lysaker Torg. 

Kontaktinformasjon:

Mobil 928 88 188

Mail marina@baerumsterapeutene.no

Adresse Lysaker torg 2, 1.etg., Lysaker.

www.baerumsterapeutene.no

Dr. Fedon Lindbergs Klinikk

Livsstilsklinikken

Vårt moderne levesett går for mange på bekostning av både et sunt kosthold,
fysisk aktivitet, søvnkvalitet og kvalitetstid med nære relasjoner. 

Dette utfordrer kroppens balanse, skaper kronisk stress og svekker 
våre innebygde forsvarsmekanismer. Resultatet er en betydelig økt risiko 
for å utvikle såkalte livsstilssykdommer, som – uten behandling – kan forringe 
livskvaliteten og bli livstruende.

Vår tverrfaglige klinikk har verktøy og lang erfaring i å kartlegge sammenheng 
mellom livsstil og ulike helseplager. Våre behandlinger benytter primært 
«mat som medisin», med kostholdsendring og livsstilsråd. Vi har hjulpet 
mer enn 15.000 nordmenn på klinikken vår i Oslo siden 2000. 

Velkommen til oss – vi hjelper deg til en friskere hverdag!

Adresse:

Dr. Fedon Lindbergs Klinikk
Riddervolds gate 4
0256 Oslo

Tlf: 22 92 60 00 (tastevalg 1)

Nettadresse:

http://klinikk.fedon.no

YogaYum - ayurvedisk kosthold og livsstil

Det finnes mange gode grunner til å velge et mer plantebasert kosthold, både sunnhet, miljø og dyrevelferd.

For mange som aktivt praktiserer yoga er matens betydning for kropp og helse spesielt viktig.

Yoga handler om økt bevissthet og balanse mellom kropp  og sinn. Et vegetarisk kosthold oppleves av mange som lettere og dermed godt egnet for en livsstil med fokus på både fysisk og mental sunnhet og velvære.  

Yogayum vil gjerne inspirere til en god opplevelse av hvordan maten kan spille en viktig rolle i din sunne livsstil - uansett om du praktiserer yoga, er vegetarianer, fleksitarianer eller ønsker deg et grønnere kosthold.

Det aller viktigste er uansett gleden ved god mat og vi synes det blir aller best med friske og naturlige råvarer.

Vi er også sterkt inspirert av den helhetlige tilnærmingen til helse og livsstil som Ayurveda representerer og tilbyr Ayurveidsk veiledning der vi bestemmer din medfødte kroppstype og om din kroppstype er kommet i ubalanse (ubalanser kan påvirke din fysiske og mentale helse slik at du til slutt blir syk, feks utbrent, utslett, allergi, leddproblemer, stoffskifteproblemer mm).

Ayurveda har som mål å gjennopprette den medfødte individuelle balansen/kroppstypen vi er skapt med, og for å oppnå dette benyttes en kombinasjon av kosthold, urter, yoga, massasje, livsstil og daglige rutiner som stimulerer til positiv innstilling og fremmer kroppens evne til å hele seg selv.

For mer informasjon sjekk hjemmesiden deres: YogaYum.no