Andrew S. Edwards

Så lenge Andrew kan huske har han vært på søken etter magi og mystikk, og alltid hatt en nærmest magnetisk trekning mot østlig visdom.
Andrew ble introdusert til yogaens bevegelsestrening og opplysende filosofi av yogalæreren John Bentham, grunnleggeren av Eight Treasures Yoga, i 2011. Han opplevde en dyptgående effekt etter første praksis, en følelse av sårt trengt håp og tillit. Til praksisen, til tradisjonen, til læreren og medelevene. Og til han selv!Yogaen vekket en barnslig nysgjerrighet om hva livet har å by på. En nysgjerrighet og et mot som gradvis erstatter hans ubevisste flukt fra sine mørkere sider - en fortid med uansvarlige valg, festing, spillavhengighet, og overdådig ubevisst konsum.
Med yoga kom det handlekraft, kreativitet, mye selvtillit, og mange mange venner, nye og gamle! 
I timene til Andrew kan du forvente en krevende og inspirerende time. Han tilpasser timene kreativt for å stimulere hver deltaker på deres individuelle erfaringsnivå, og oppmuntrer til intuitiv prøving og feiling.
Han har en forkjærlighet for filosofi, armbalanser og opp-ned øvelser, såfremt å kombinere tradisjonelle yogasekvenser med mer morderne bevegelsesmønstre. 
Det er viktig for Andrew er at du skal føle deg velkommen til timene hans, uansett om du svever inn i timen på en sky, eller må slepe deg inn etter håret. Det viktigste er at du møter opp. Når du er på matten vil praksisen vise vei. Føl deg trygg på at du er bra nok uansett hvordan stillingene dine ser ut.Fryd deg over at du er på matten, og møter og opplever deg selv her og nå.

Andrews yogabakgrunn;
Regelmessig personlig praksis siden september 2011. 
Undervist yoga på deltid siden april 2013, heltid siden april 2015.
2013: 200 timers iFlow Yogalærerutdannelse med Amy Pastore, Bali, Vinyasa Flow2013: 200 timers Eight Treasures Yoga Yogalærerutdannelse med John Bentham, Oslo, Vinyasa Flow2013 - 2014: Assisterende lærer for John Benthams 200 timers Yogalærerutdannelse2014 - 2015: 200 timers Yogic Arts Yogalærerutdannelse med Master Duncan Wong, Oslo, Vinyasa Flow2015: Personlig Trener utdannelse på Norges Idrettshøyskole, 184 timer, 720 timer anbefalt selvstudium (30 studiepoeng)

Truls Andersen

Jeg er utdannet sykepleier. Ble høsten 2016 utdannet MediYoga instruktør og stress & utbrenthet – coach (MediYoga). Har også tatt kurset MediYoga Kidz.

 Har selv fått erfaring med MediYoga og dens virkninger ved ulike helseutfordringer som blant annet stress. Og jeg ønsker å dele disse verktøyene med andre.

 

Gleder meg til å se deg på matta!

Truls Andersen

Marit Thorsrud

Jeg har 300 timers grunnutdanning fra Oslo Yoga og er sertifisert yogalærer for barn og ungdom fra YogaKids i USA. Dette er en ettårig utdanning med egen fordypning i yoga for barn med spesielle behov. Jeg er siviløkonom og har 10 års erfaring fra næringslivet før jeg endret karriereretning. 

Jeg eier og driver Young Yoga som tilbyr yoga for barn, ungdom og voksne.  I tillegg holder jeg kurs tilrettelagt for skoler, barnehager, institusjoner etc. der ansatte lærer hvordan de kan bruke yoga i sin jobbe med barn og unge. Jeg er tilknyttet Oslo Yoga med ansvar for deres utdanning av barneyogaledere. 

Jeg er opptatt av å styrke selvfølelse og kroppsbevissthet samt redusere  stress for både barn, unge og voksne. 

Jeg har selv praktisert yoga siden jeg var barn og tok mitt første kurs i 1995 innen Klassisk yoga. Siden har jeg vært innom mange ulike yogaretninger, og tatt med meg det jeg synes er best fra de ulike retningene. Min yogaundervisning er derfor tverrfaglig og passer for alle.

Frida Storholt

Jeg er sykepleier med 16 års erfaring fra nyfødtintensiven, er utdannet spesialsykepleier i nyfødtmedisin og jobber ved nyfødtintensiv avdeling ved Rikshospitalet i Oslo. Der er jeg en del av opplæringsteamet som klinisk veileder. Arbeidet med det akutt kritisk syke nyfødte og premature barnet har gitt meg mye kunnskap om fysiologi og intensivbehandling såvel som arbeid med familier i krise og tradisjonell medisin og behandling.

Jeg tok utdanningen som medisinsk yogainstruktør i 2013, og har selv erfart mediyogaens terapeutiske effekt på kropp og sinn i forbindelse med både migrene, livskrise og utbrenthet. Det å få dele dette fantastiske verktøyet med andre som har behov for det er utrolig givende, og jeg gleder meg til å få dele det med enda flere. Som instruktør har jeg fått tilbakemeldinger på at timene mine gir ro, mykhet, trygghet og ny energi.

Jeg skal i løpet av høsten spesialisere meg som instruktør og coach innen stress og utbrenthet, og ser frem til å kunne hjelpe flere til å finne sin vei forbi, eller igjennom en slik krevende periode. Jeg vet og kjenner selv hvor utrolig befriende det er, når man har kommet seg igjennom og har funnet roen og gleden og styrken i seg selv igjen. Det ønsker jeg å dele, og jeg er utrolig takknemlig for å nå kunne tilby flere kurs.

Hjertet mitt brenner for så mange, og jeg vet at så mange kan ha godt av mediyogaen sin gode effekt. I løpet av høsten har jeg kapasitet til å starte opp flere grupper, så ta gjerne kontakt dersom du/dere er en gruppe som ønsker egne timer. Det kan være sorg- grupper, syklubben, pensjonisttreffet eller vennegjengen, kollegagjengen eller mye annet.

Anne Siri Langelandsvik

Jeg er utdannet Mikrobiolog (hovedfag fra UiB) og jobbet i mange år i den farmasøytiske industri innen både forskning og salg. Som student og i arbeidslivet har jeg møtt den berømte veggen. Dette bidro til at jeg endret levevei til forebyggende helsearbeid i treningsbransjen. Jeg har til nå jobbet fulltid som personlig trener og yogalærer. Jeg har jobbet mye med utbrente og individer som trenger opptrening etter prolaps mm. Samtidig har jeg praktisert ulike yogaformer siden 1999. I 2012 stiftet jeg bekjentskap med MediYoga - yoga som medisin og har basert på mine erfaringer med denne yogaformen ikke bare hjulpet meg selv men også mange andre til et liv i bedre balanse. MediYoga har lært meg virkningsmekanismene bak stress og gitt meg selvinnsikt og verktøy for å redusere stress i hverdagen og bli frisk. Som yogalærer er det viktig for meg å formidle og skape rom for at alle kan gjøre yoga,  både alvorlig syke, de med kroniske plager og de som er helt friske.  Pusten er den røde tråden som forener kroppen, sinnet og sjelen, slik at du med yogaen kan oppleve ”å komme hjem” igjen.

Jeg spiller også Gong og andre instrumenter og det har brakt en ny dimensjon inn i livet mitt. Gongens vibrasjoner hjelper til med å løse opp i spenninger og gamle mønstre og setter meg i kontakt med mine kreative sider. Jeg elsker å spille og dele Gongens vibrasjoner med andre.

Er Reiki-healer (2016) og Aromatouchbehandler (doTerra) (2016).

Pernille Wesmann

Bevisste valg
Coaching / prosessveiledning

Jeg, Pernille Wesmann, har bred erfaring med å jobbe relasjons-/prosessorientert og veilede grupper og enkeltmennesker i ulike roller, temaer, aldre og livssituasjoner. 

Jeg er utdannet ved Norsk Gestalt institutt, 2-årig coaching-studie. 

I tillegg har jeg instruktørutdanning i pedagogisk mindfulness og barneyoga, kurs i relasjonsbasert konflikthåndtering, både i forhold til arbeidsliv og voksen/barn-relasjonen, 

samt flere kurs i kommunikasjon med barn og ungdom, teenagecoaching og grunnfag i psykologi. 

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra BI og har mange års erfaring fra næringslivet.

Jeg er opptatt av at de jeg samarbeider med skal finne sine egne svar og måter å jobbe med seg selv, ofte brukes stillhet og erfaringsbasert læring som en del av prosessene. 

Den eneste som kan skape endring hos deg, er deg. 

Som veileder kan jeg bidra med gode spørsmål og tydeliggjøring, samt verktøy i forhold til kommunikasjon og bevisstgjøring.

Jeg har en stor grad av ydmykhet i forhold til mennesker som velger å jobbe med seg selv, og ønsker alltid å tilby en likeverdig relasjon. 

Som coach får jeg tilbakemeldinger om at jeg oppleves som empatisk, tilstedeværende, kreativ og trygg. 

Jeg elsker det jeg gjør og er genuint opptatt av å bidra til gode, trygge og utviklende prosesser. 

Gjennom coachingstudiet og mindfulness-instruktørutdanningen har jeg vært pålagt, og selv valgt å jobbe mye med meg selv. 

I løpet av livet mitt har jeg flere ganger stått overfor endringer og vært i prosesser der det har vært nødvendig å stoppe opp, finne ut og lytte til hva jeg synes er viktig. 

Dette er prosesser jeg i dag er svært glad for å ha med meg i bagasjen, både for meg selv og inn i arbeidet mitt med mennesker.

Ta kontak for en uforpliktende prat, så vi sammen kan finne frem til noe som passer for deg.

Jeg har taushetsplikt.

Telefon: 90523231

 mail: pernille.wesmann@bevisstevalg.no

Heidi Elisabeth Amundsen

Heidi oppdaget yoga i begynnelsen av 20-årene, og det har vært en del av livet siden. For henne er yoga et verktøy for å finne balanse i livet. Hun er en ivrig student med en daglig praksis og en dedikert instruktør. Lærerne hennes er Astrid H. Østbye i Norge, og R. Sharath Jois, som hun drar jevnlig til i India. Hun er opptatt ev en helhetlig tilnærming til trening og helse og synes det er gøy med tekniske aspekter av praksisen også, noe hun har dette med seg inn i sin undervisning.  
Heidi underviser ashtanga yoga, ungdomsyoga og flowyoga,  og er tigjengelig for privattimer

 

Heidi har en mastergrad i sosialantroplogi, og er utdannet personlig trenger ved Norges Idrettshøgskole.

Susanne Backofen

Jeg har i mange år vært opptatt av bevisst tilstedeværelse. Jeg har vært så heldig å få lov til å jobbe med mennesker og bevegelse i mange år, å være tilstede og ha fokus på både deres og egne ressurser samtidig akseptere vår mennesklige ufullkommenhet  har vært grunnmuren i min formidling av dette. Jeg ønsker at de som trener sammen med meg forhåpentligvis opplever mestring, bevegelsesglede og empowerment. Verktøy det går an å ta meg seg ut av trenigsrommet og inn i hverdagen.


Min yogareise begynte i Thailand i 1998 der jeg også ble introdusert for vipassana meditasjon. Jeg har siden praktisert forskjellige yogaformer i større eller mindre grad. 
Jeg tok mitt første instruktørkurs via idrettshøyskolen med Anders Lien og Ellen Johansen i 2004. I 2012 fulgte jeg yogaswing utdannelsen med Ingebjørg Vesaas, og i 2015 Yoga Uniao kurs med Stine Hegre. Har i tillegg tatt flere kortere workshopes med forskjellige lærere gjennom årene. Lærere som har vært spesielt viktige for meg er Kunal Sharda og Matt Corigliano. Jeg er kjenner en stor ydmykhet ovenfor yoga tradisjonen og  føler dyp takkenemlighet over å ha yoga i mitt liv. 

Yoga har for meg personlig vært den mest stabile kompontent i mitt liv, yoga er som en "sanctuary" jeg alltid kan gå til og som hjelper meg å være "groundet", sterk, fleksibel og empatisk i forhold til livets store og små utfordringer.

Utdannet fysioterapeut, under utdannelse som psykomotorisk fysioterapeut, Yoga Uniao Yogalærer, Yogaswing lærer, Pilates instruktør, Personlig Trener, massør mm. 

Karine Finne

Som en engasjert og visjonær person med fokus på natur og miljø, og ønske og håp om sunne, kjærlige forhold for alt som eksisterer, har jeg jobbet fra mange vinkler for å bevare, styrke og helbrede mennesker og den fantastiske planeten vi lever på, med alle dens vesener. Dette har ført til at jeg har jobbet med innovativ problemløsning i utfordrende miljøer med fokus på bærekraft, vern av naturressurser og fattigdomsbekjempelse.

Gjennom mange år har jeg praktisert meditasjon og vært opptatt av spirituell utvikling og gamle filosofiske tradisjoner. Dette har ført meg inn i sterke healing prosesser og lært meg at lyd, lys og vibrasjon har egenskaper til å sette i gang store endringer.

Da jeg oppdaget Gongene endret min verden seg totalt. Disse vidunderlige mestrene har satt i gang en vibrasjon og fylt i mitt liv på en ny måte som jeg aldri ville kunne ha forestilt meg. Det oppleves veldig sterkt. Å spille med Gongene for meg selv og andre har gitt livet helt nye dimensjoner. Jeg er simpelthen henført.

Jeg er utdannet coach, ”Leadership by Heart” og tilbyr timer som coach/rådgiver og endringsveileder.

Det å finne sin egen ”Livstone” det å kjenne at du begynner å resonere og vibrere med deg selv slik at du kan hente frem hele ditt fulle potensiale og virkelig få livet til å svinge, ligger alltid foran deg som en mulighet. Av og til trenger man bare litt hjelp på veien.

 

Kontaktinfo:

mail: post@karine.finne.no skype: karinefinneFB: @coach.karinefinne web: https://karinefinne.no phone: +47 909 908 10

Tonelise Nordby

Jeg ble kjent med yoga på nitti tallet, og begynte å bruke yogaen som verktøy ifbm sorg og muskelsmerter 10 år senere. I dag underviser jeg i Yin yoga ved senteret. Jeg legger opp timene mine med tanke på at det skal hjelpe deg fysisk, primært ifbm. med å forebygge rygg og nakke smerter. Jeg har selv følt dette på kroppen og vet hva som kan hjelpe. Jeg legger også inn pustemeditasjon og avspenning, slik at du får landet og innhentet deg fra en hverdag hvor det kanskje er mye stress og mas. For meg er yoga blitt et «must» i hverdagen. Kunne ikke levd foruten.

Utdannet Yin og MediYoga instruktør.

Håper jeg ser deg på timene mine!

Nadine Holzheimer

Jeg er opprinnelig fra Tyskland, men snakker flytende norsk. Mitt første møte med yoga var i 2002. Det ble kjærlighet ved første blikk. En lidenskap som har utviklet seg til å være en trofast partner i hverdagen. Yoga bidrar til at jeg kan kjenne ro og balanse, styrke og et positiv syn på livet både av og på matten.

Jeg jobber som arkitekt og stortrives som tobarnsmor i Oslo, hvor jeg bosatte meg i 2007 etter å ha reist en del rundt i verden. Livet som mor og samvær med barna er en av de største gavene livet har gitt meg. I fritiden nyter jeg fjell og friluftsliv som gir en veldig fin balanse til bylivet. Jeg klatrer gjerne opp fjellvegger om sommeren og kjører dem nedover på ski om vinteren.

Ønsket om å dele de fine erfaringene yoga kan gi i alle livets faser, resulterte i at jeg deltok på lærerutdannelsen med Alexander R. Medin i 2015/16. Jeg underviser yoga under fri himmel i hagen med entusiastiske naboer og for Back in the Ring. Seminardeltakelser for å fordype kunnskapen om filosofien, og også anatomien av kroppen hjelper meg å holde meg stadig oppdatert på det som jeg brenner for – yoga for livet.

Guri Andreassen

Jeg har undervist yoga, yoga advanced, pilates, flyt og pilats/flow, core og styrke på SATS fra 2008-2012. Jobbet også som treningsveileder og personligtrener i SATS. Har undervist mantra japa meditasjon 1 gang i uken i snart et år på Puro yoga
I 2013/2014 gjennomført og besto jeg 100 timers Ashtanga yoga teacher training med Alexander Medin.

Jeg har en unik interesse for åndelig filosofi, og havner som oftest over på Buddhistisk filosofi, der en av mine absolutte favoritt bøker er The way of the Bodhisattva av Shantideva. Har en stabil meditasjonspraksis og har siden 2010 praktisert transcendental meditasjon. Denne praksisen består av 2 økter daglig hver på på 20 min. Samt at jeg har en regelmessig og stabil egenpraksis i yoga.Jeg har vært på åndelig søken siden begynnelsen av tenårene. Åndelighet er fortsatt mitt mest framtredene karaktertrekk. 

Azra Feraget

Jeg er utdannet sykepleier og sertifisert Mediyoga lærer og- terapeut, plus at jeg har påbegynt utdannelse i Kundalini yoga med en av verdens mest anerkjente yoga-lærere Guru Rattana. Jeg underviser medisinskyoga på "Helseforum for kvinner", KRIPOS og har også undervist mediyoga for kreftpasienter på Radiumhospitalet. Underviser også i hormonbalanserende yoga for kvinner og gravidyoga.
Mitt motto er: Your birthright is to be happy!!!