Yoga for alle!

Helse, kompetanse, trygghet og forskning er forankret i våre grunnverdier. 

Vi er et av de største yogasentrene innen medisinsk yoga i Oslo. 

Alle våre Mediyoga instruktører og terapeuter har helsefaglig bakgrunn. Vi tilrettelegger øvelsene for deg og ditt utgangspunkt.

Vi samarbeider med helsevesenet om et tilrettelagt tilbud til deg som er syk.

Vi ønsker også nærmiljøet et stort velkommen og satser på barne og ungdomsyoga, gravid og barselyoga, senioryoga og yoga for deg som syns det er moro med mer fysisk yoga. 

Velkommen hjem!

Medisinsk Yoga Øst eies av Anne Siri Langelandsvik og medeier Nina Aalén Dørre, QA Direktør i Bayer Norge. Anne Siri tok i sin tid hovedfag i mikrobiologi ved Universitetet i Bergen og har siden jobbet innen forskning og utvikling og kvalitetsikring i Nycomed Amersham, klinisk studie-monitor og Produktspesialist innen Hjerte/Kar i AstraZeneca og frem til nå som Yogalærer, gruppeinstruktør og Personlig Trener i Elixia. Både under studietiden og i arbeidslivet hadde Anne Siri et par tøffe opplevelser der hun møtte den berømte veggen. Dette bidro til at hun endret levevei til forebyggende helsearbeid i treningsbransjen. Hun er en ettertraktet personlig trener og har jobbet mye med utbrente og individer som trenger opptrening etter prolaps mm. Samtidig har hun praktisert ulike yogaformer siden 1999. I 2012 stiftet hun bekjentskap med MediYoga - yoga som medisin og har basert på hennes erfaringer med denne yogaformen ikke bare hjulpet seg selv men også mange andre til et liv i bedre balanse. 

Jeg brenner for at alle skal kunne gjøre Yoga, fra veldig syke til helt friske, fra unge til eldre. Både forskning og erfaring viser at Yoga er et verktøy for bedre helse, balanse og tilstedeværelse. Kan du puste - kan du gjøre yoga!