Velkommen hjem!

Nye kurs starter fredag 18 januar! Se TIMEPLAN .

 

There are no strangers here; only friends you haven’t yet met 


(William Butler Yeats)

Når vi mennesker lever et liv preget av stress, med følelsen av å måtte prestere, være dyktig, alltid nå et mål, et liv preget av bekymring, engstelse, og med en "styggen på ryggen" som hele tiden rakker ned på deg, da vil vi etterhvert bli syke av det. Noen opplever å bli utbrente, møte veggen, noen får angst, andre blir deprimerte, noen "flykter" ved å jobbe altfor mye, ruse seg, være på nett hele tiden. Vi har alle våre metoder.

Hos oss får du tid og rom til å utforske disse mønstrene og metodene og ved hjelp av medisinsk yoga og gong-avslapning få verktøy som hjelper deg hjem til deg selv. Medisinsk yoga støtter også kroppens helings-prosess. Det er jo i kroppen symptomene oppleves og kommer til syne, så det er via kroppen vi kan hente oss inn igjen. MediYoga er utviklet til terapeutisk bruk. Det er en moderne yogaform med flere tusen år gamle røtter. 

Mer enn 80 % av alle sykdommer vi har i dag, er stressrelaterte. For å håndtere stress bedre og forebygge utbrenthet må du ta hånd om energisystemet i kroppen din. Med et MediYoga-kurs øker du balansen i kroppen og kan få en lettere hverdag.

Velkommen hjem!

Hilsen Anne Siri Langelandsvik, eier

Registrer deg nå!

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.