Grunnkurs i Gongspilling for avspenning og gongbad i Oslo - dato kommer

På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å spille gong til avslapning og healing – for eksempel i forbindelse med yogaklasser (fra alle tradisjoner, både kundaliniyoga og hathayoga) eller terapisesjoner, gongavslapning/gongbad og gongnetter/puja. 


Du vil lære alle grunnteknikker du trenger for å begynne å spille gong for deg selv og dine elever. Det vil være ulike gonger tilgjengelig under kurset og du får mye tid til å prøve og øve i løpet av disse to dagene. Du vil også introduseres til intuitivt gongspill der du slipper taket i alle teknikker og lar gongen ”spille deg” og derigjennom åpne opp for gongens fulle potensial. I tillegg får du prøvd syngeboller, trefløyte, koshiklokker med mer. 

Vi snakker også litt om gongens historie og hvorfor den er unik når det gjelder healing, avslapning og integrasjon. Du vil lære hvordan du strukturer kortere og lengre gongavslapninger. Du vil også være med og holde gongavspenning for de andre. Hvilket også betyr at du selv får nyte godt av og oppleve de magiske, helende vibrasjonene til gongene.

Kurset bygger på Mehtab Benton sin tilnærming til å spille gong (forfatteren av Gong Yoga og lærer i GongYoga, Kundalini Yoga og Hatha yoga)). Dette grunnkurset gjør deg også i stand til å ta videreutdannelsen til Mehtab Benton i GongYoga (GongYoga Teacher Training). Dette kurset holdes i Sverige til sommeren og er et kurs for yogalærere eller blivende yogalærere i alle tradisjoner som vil lære seg å spille gong for sine elever under asanas, meditasjoner og pranayama. 

Anne Siri og Tor Arne er nå offisielt en del av Mehtab Bentons team og er ansvarlige for grunnkurs i Gongspilling i Norge (sammen med Jesper Lundqvist og Håkan Lagesson i Sverige). 


Tidligere deltakere sier følgende om kurset: 
Anbefales på det varmeste! 
Det har vært en helt fantastisk helg! Anne Siri og Tor Arne er så tilstede og underviser på en så fin, rolig og utrolig inspirerende måte. 

Lærere: 
Anne Siri Langelandsvik, Gongmester og GongYoga lærer og terapeut, MediYoga lærer og terapeut, EnergyYoga instruktør, Barsel og-gravidyogalærer, Barne og ungdomsyogalærer. Anne Siri spiller gong på og etter yogaklasser, både i hathayogasammenheng og mediyoga/kundaliniyoga sammenheng. Hun reiser rundt både i Norge og Sverige og holder yoga, Gongbad/avslapninger og spiller på gongnetter. Hun har tatt Jimmy Andersons og Adam Svensson sin Gonggrunnkurs-utdannelse som er inspirert av GongMester Don Conreaux samt GongYoga TeacherTraining og GongTherapy Training med GongMester Mehtab Benton. 

Tor Arne Håve Master of managment (f. 1964) har siden 2006 holdt på med Bioenergetikk både som en del av egenutvikling og som en del av en utdanning innen Bioenergetisk analyse. Han er yoga og meditasjonslærer med spesiell interesse for lyd og stemmen. Han er praktiserende buddhist og har lang erfaring med meditasjon og meditative teknikker. Tor Arne Håve har en bred bakgrunn fra ledelse og kursing av mennesker. Han har utviklet gode evner til å lytte inn og skape resonans med andre personer og grupper. Han praktiserer yoga daglig og synger mantra og overtone sang. Han er opptatt av helhet og baserer sitt liv på prinsipper om ubetinget kjærlighet, glede, compassion og likeverd for alle levende vesener.

Bindende påmelding. Din plass er bekreftet når du har betalt. Send oss en mail for påmelding og du får en faktura tilsendt.

Obs maks 14 deltakere! Dette for å sikre at du får masse tid til å øve og spille på alle de ulike gongene.

Oslo:

Pris kr 3900,-, inkl deilig vegetar-buffet til lunsj og forfriskninger i løpet av dagene.
Tid: lørdag 1 juni kl 09-17, søndag 2 juni kl 09 – 16
Sted: YogaHaven, Frysjaveien 33 C. Parkering rett utenfor, nære buss.

 

Sacred sound, an International Gongyoga Therapy certification training in Alicante, Spain July 6th-13th 2019

 

Basics and advanced techniques of Gong playing, 12 hours

You will learn everything you need to know with regards to playing the gong for relaxation, healing and meditation for yourself and your students. After this training you will be able to hold stand-alone Gong-baths (Gongrelaxations), Gongrelaxation after a yogaclass (either style) and as a shorter meditation.

If you like you may also do the training in GongYoga Therapy the following three days this week! 

Find all details on the page Sertifisering GongYoga Terapi

 

When

July 6th-13th 2019.

Price

Early bird 1650 EUR until Febryary 1st,  after February 1st 1700 EUR

Booking: post@medisinskyogaoest.no