GongBad - dyp avspenning

Gongen sies å være lyden av universet.

Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger, dette gir deg en meget dyp avspenning.

Under en Gongavspenning spilles det på både store og små gonger, syngeboller, Shantichimes, Shrudiboks mm. i tillegg til at GongMasteren kanskje synger/chanter. Lyden har en helende effekt på kroppen og sinnet. Du kan kjenne deg avslappet i flere dager etter en Gongavspenning. Man sier gjerne «Happiness has arrived» etterpå – det er nemlig slik det føles.

Gongen er et fantastisk spennende instrument som påvirker både deltakeren og den som spiller. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom kropp, sinn og sjel - hele deg – det er en helt underbar opplevelse! Du opplever en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft. 

Hos oss kan du oppleve Gong både i timene som Tor Arne og Anne Siri holder i tillegg til at vi med jevne mellomrom kommer til å holde lengre Gongavspenninger og Gong- YogaNidra.

Hvorfor ikke ha Kikc-off med et GongBad? Garantert noe som vil bli husket i lang tid og gi bedriftens ansatte ny energi og ny giv! Send mail til post@medisinskyogaoest.no for prisforespørsel. 

Under Gongavspenningen ligger du på en matte med et teppe over deg og slapper av mens GongMesterne spiller for deg.

Vi tilbyr også GongBad for bare deg der vi i tillegg til å spille gong blandt annet bruker syngebollene direkte på kroppen din for å gi deg en spesielt dyp avspenning og balansere energien din.

Pris for individuell time kr 650,- per klokketime. For 2 eller fler personer kr 500 per person per klokketime, maks 6 deltakere.  

 

Følg oss på Facebook for informasjon om GongBad som holdes!

Gong

Lyden av universet, av deg - din sjel. Som å komme hjem, hjem til mors mage, til den du en gang var og som du alltid har vært. 

I ett med vibrasjonen skapes et univers av den ubetingede kjærlighetens lys .