Gongsenter

Kort sagt er et gongsenter et sted for gong-glede, hvor mennesker kan oppleve glede i samspill med gongen.

 Dette er et sted hvor hovedformålet er å skape mer varig livsglede for alle som deltar på senterets aktiviteter. Aktivitet som skaper mer livsglede kan være mangt og utrykkes på mange måter. Det kan være forskjellig former for trening, yoga, kunst, terapier og mye annet. Det som kjennetegner et gongsenter er at gong benyttes som en sentral del av de aktiviteter som tilbys.

Et gongsenter er et sted hvor du kan oppleve forskjellige aktiviteter hvor gongen er med på skape et livsrom i deg. Et livsrom som gjør at din kropp kan kjenne mer av deg selv gjennom de lydbølger og harmonier gongen skaper. Et gongsenter har mange forskjellige gonger som kan skape fantastiske balansere harmonier i resonans med deg.

Gongen skaper så kraftfulle lydbølger at du vil kjenne det i hele din kropp ved at du opplever en større åpenehet og bedre flyt. Gongen er kun en del av samspillet for at du skal kunne åpne deg opp. På gongsenteret vil det være en gongmester og det er gongmesteren som skaper lydbølger, harmonier, overtoner og resonansen med gongene og deg.

Her vil du kunne finne gong relaterte aktiviteter for alle mennesker både liten og stor. Aktivitere for deg som ønsker å lære deg å skape lydharmonier med gong og til deg som vil oppleve gong f.eks gjennom gongbad. Du kan finne workshops for barn , yogaklasser med gongavspenning m.m.

Ønsker du demonstrasjon av gong og prøvespilling er det bare å sende mail å avtale tid.

Vi du selv starte et gong senter ta kontakt med Tor Arne Håve på post@universi.no

Lær å spille Gong og andre instrumenter for healing og avspenning

Hos oss kan du lære å spille gong på vårt Grunnkurs i Gongspilling for avslapning og healing. Vi har også flere gonger (både symphoniske, planet-gonger, vindgonger) og andre instrumenter (koshi-klokker, sansula, shrutibox, fløyter, syngeboller mm) her som du kan prøvespille før du eventuelt skal kjøpe deg en selv via Universi AS som er Paiste-gong forhandler, vi hjelper også til hvis du ønsker å kjøpe syngeboller, fløyte, sansula mm.

Vi holder også workshops der vi går dypere inn i lyd som terapi og healing. Her vil du få utforske både gong, syngeboller, din stemme og andre instrumenter for å frigjøre spenninger, traumer mm og komme i kontakt med og løfte frem din indre kraft og stemme.

Grunnkurs i Gongspilling for avspenning og gongbad 20 og 21 oktober 2018 i Oslo

På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å spille gong til avslapning og healing – for eksempel i forbindelse med yogaklasser (fra alle tradisjoner, både kundaliniyoga og hathayoga) eller terapisesjoner, gongavslapning/gongbad og gongnetter/puja. 


Du vil lære alle grunnteknikker du trenger for å begynne å spille gong for deg selv og dine elever. Det vil være ulike gonger tilgjengelig under kurset og du får mye tid til å prøve og øve i løpet av disse to dagene. Du vil også introduseres til intuitivt gongspill der du slipper taket i alle teknikker og lar gongen ”spille deg” og derigjennom åpne opp for gongens fulle potensial. I tillegg får du prøvd syngeboller, trefløyte, koshiklokker med mer. 

Vi snakker også litt om gongens historie og hvorfor den er unik når det gjelder healing, avslapning og integrasjon. Du vil lære hvordan du strukturer kortere og lengre gongavslapninger. Du vil også være med og holde gongavspenning for de andre. Hvilket også betyr at du selv får nyte godt av og oppleve de magiske, helende vibrasjonene til gongene.

Kurset bygger på Mehtab Benton sin tilnærming til å spille gong (forfatteren av Gong Yoga og lærer i GongYoga, Kundalini Yoga og Hatha yoga)). Dette grunnkurset gjør deg også i stand til å ta videreutdannelsen til Mehtab Benton i GongYoga (GongYoga Teacher Training). Dette kurset holdes i Sverige til sommeren og er et kurs for yogalærere eller blivende yogalærere i alle tradisjoner som vil lære seg å spille gong for sine elever under asanas, meditasjoner og pranayama. 

Anne Siri og Tor Arne er nå offisielt en del av Mehtab Bentons team og er ansvarlige for grunnkurs i Gongspilling i Norge (sammen med Jesper Lundqvist og Håkan Lagesson i Sverige). 


Tidligere deltakere sier følgende om kurset: 
Anbefales på det varmeste! 
Det har vært en helt fantastisk helg! Anne Siri og Tor Arne er så tilstede og underviser på en så fin, rolig og utrolig inspirerende måte. 

Lærere: 
Anne Siri Langelandsvik, Gongmester og GongYoga lærer og terapeut, MediYoga lærer og terapeut, EnergyYoga instruktør, Barsel og-gravidyogalærer, Barne og ungdomsyogalærer. Anne Siri spiller gong på og etter yogaklasser, både i hathayogasammenheng og mediyoga/kundaliniyoga sammenheng. Hun reiser rundt både i Norge og Sverige og holder yoga, Gongbad/avslapninger og spiller på gongnetter. Hun har tatt Jimmy Andersons og Adam Svensson sin Gonggrunnkurs-utdannelse som er inspirert av GongMester Don Conreaux samt GongYoga TeacherTraining og GongTherapy Training med GongMester Mehtab Benton. 

Tor Arne Håve Master of managment (f. 1964) har siden 2006 holdt på med Bioenergetikk både som en del av egenutvikling og som en del av en utdanning innen Bioenergetisk analyse. Han er yoga og meditasjonslærer med spesiell interesse for lyd og stemmen. Han er praktiserende buddhist og har lang erfaring med meditasjon og meditative teknikker. Tor Arne Håve har en bred bakgrunn fra ledelse og kursing av mennesker. Han har utviklet gode evner til å lytte inn og skape resonans med andre personer og grupper. Han praktiserer yoga daglig og synger mantra og overtone sang. Han er opptatt av helhet og baserer sitt liv på prinsipper om ubetinget kjærlighet, glede, compassion og likeverd for alle levende vesener.

Bindende påmelding. Din plass er bekreftet når du har betalt. Send oss en mail for påmelding og du får en faktura tilsendt.

Obs maks 14 deltakere! Dette for å sikre at du får masse tid til å øve og spille på alle de ulike gongene.

Oslo:

Pris kr 3900,-, inkl deilig vegetar-buffet til lunsj og forfriskninger i løpet av dagene.
Tid: lørdag 20 oktober kl 09-17, søndag 21 oktober kl 09 – 16
Sted: YogaHaven, Frysjaveien 33 C. Parkering rett utenfor, nære buss.

 

 

Gongen sies å være lyden av universet.

Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger, dette gir deg en meget dyp avspenning.

Under en Gongavspenning spilles det på både store og små gonger, syngeboller, Shantichimes, Shrudiboks mm. i tillegg til at GongMasteren kanskje synger/chanter. Lyden har en helende effekt på kroppen og sinnet. Du kan kjenne deg avslappet i flere dager etter en Gongavspenning. Man sier gjerne «Happiness has arrived» etterpå – det er nemlig slik det føles.

Gongen er et fantastisk spennende instrument som påvirker både deltakeren og den som spiller. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom kropp, sinn og sjel - hele deg – det er en helt underbar opplevelse! Du opplever en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft. 

Hos oss kan du oppleve Gong både i timene som Tor Arne og Anne Siri holder i tillegg til at vi med jevne mellomrom kommer til å holde lengre Gongavspenninger og Gong- YogaNidra.

Hvorfor ikke ha Kikc-off med et GongBad? Garantert noe som vil bli husket i lang tid og gi bedriftens ansatte ny energi og ny giv! Send mail til post@medisinskyogaoest.no for prisforespørsel. 

Under Gongavspenningen ligger du på en matte med et teppe over deg og slapper av mens GongMesterne spiller for deg.

Vi tilbyr også GongBad for bare deg der vi i tillegg til å spille gong blandt annet bruker syngebollene direkte på kroppen din for å gi deg en spesielt dyp avspenning og balansere energien din.

Pris for individuell time kr 650,- per klokketime. For 2 eller fler personer kr 500 per person per klokketime, maks 6 deltakere.  

Oversikt over GongBad i Oslo vinter/vår 2018

 

GongBad - en reise med lyd i tidløst rom i Emanuel Vigeland Mausoleet. 

Emanuel Vigeland Mausoleet - Oslos best bevarte hemmelighet. En helt unik opplevelse med Gongmesterne Tor Arne og Anne Siri! Ta med liggeunderlag og tepper/sovepose da lokalet er rundt 15 grader pga bevaring av veggmaleriene der.

Vi spiller:

Vi spiller følgende datoer kl 1830-20:

 

For biletter: shop.gongbad.no

Adresse: Grimelundsveien 8, 0775 Oslo.

 

Gongbad hos Medisinsk Yoga Øst finner du under Timeplan/Workshops/Gongbad