Coaching/Bevisste valg

Pernille Wesmann har bred erfaring med å jobbe relasjons-/prosessorientert og veilede grupper og enkeltmennesker i ulike roller, temaer, aldre og livssituasjoner. 

Pernille er utdannet ved Norsk Gestalt institutt, 2-årig coaching-studie. 

I tillegg har hun instruktørutdanning i pedagogisk mindfulness og barneyoga, kurs i relasjonsbasert konflikthåndtering, både i forhold til arbeidsliv og voksen/barn-relasjonen, samt flere kurs i kommunikasjon med barn og ungdom, teenagecoaching og grunnfag i psykologi. 

Pernille er utdannet eiendomsmegler fra BI og har mange års erfaring fra næringslivet. 

Pernille er opptatt av at de hun samarbeider med skal finne sine egne svar og måter å jobbe med seg selv, ofte brukes stillhet og erfaringsbasert læring som en del av prosessene. 

Den eneste som kan skape endring hos deg, er deg. 

Som veileder bidrar hun med gode spørsmål og tydeliggjøring, samt verktøy i forhold til kommunikasjon og bevisstgjøring.

 

Pernille har en stor grad av ydmykhet i forhold til mennesker som velger å jobbe med seg selv, og ønsker alltid å tilby en likeverdig relasjon. 

Som coach får hun tilbakemeldinger om at hun oppleves som empatisk, tilstedeværende, kreativ og trygg. 

Pernille elsker det det gjør og er genuint opptatt av å bidra til gode, trygge og utviklende prosesser. 

Gjennom coachingstudiet og mindfulness-instruktørutdanningen har hun vært pålagt, og selv valgt å jobbe mye med seg selv. 

 

I løpet av livet mitt har jeg flere ganger stått overfor endringer og vært i prosesser der det har vært nødvendig å stoppe opp, finne ut og lytte til hva jeg synes er viktig. 

Dette er prosesser jeg i dag er svært glad for å ha med meg i bagasjen, både for meg selv og inn i arbeidet mitt med mennesker.

Ta kontak for en uforpliktende prat, så vi sammen kan finne frem til noe som passer for deg.

Jeg har taushetsplikt.

Telefon: 90523231

Mail: pernille.wesmann@bevisstevalg.no

Nettside: http://www.bevisstevalg.no

Livstone

Finn meningen med ditt liv og lev det uten frykt

”Alt liv er en del av et helt og dynamisk informasjonssystem. Denne måten å oppfatte på, endre selve bilde av hva som er mulig å erfare som mennesker.

Alt du noensinne har lært er ikke sant. Det er ikke slik at alt er usant, det er bare det at sannheten er så mye større, så mye mer fantastisk enn alt du noensinne har blitt lært. "

Karine jobber som spirituell coach og lydhealer. Hun er utdannet helhetsterapeut fra Norsk Høgskole for Helhetsterapi, er mentor-coach for Leadership by Heart Academy og utdannet som Gong Master av Mehtab Benton. Hun er også under utdanning i vokal lydhealing hos Githa Ben-David i Danmark.

Hun har behandlet og støttet folk i deres indre og ytre helbredelsesprosesser et helt liv. Karine har også utdannelse fra UiO i kjemi og miljøvitenskap, har lang internasjonal næringslivserfaring, inkludert engasjement i Kenya, med fokus på miljøvern og fornybar energi. Hun har jobbet med innovativ problemløsning i utfordrende miljøer og ulike kulturer med fokus på bærekraft, god helse og fattigdomsbekjempelse.

Karine har praktisert meditasjon i mange år, og erfart hvordan en kombinasjon av ulike metoder kan ha god effekt og lede til et bedre liv.

I tillegg til coaching gir hun sesjoner og workshops i vokal- og lydhealing, stressreduksjon og smertehåndtering, samt trening i mindfulness. Med jevne mellomrom holder hun også Gong- og lydbad.

Karine er opptatt av våre feminine kvaliteter, og søker å balansere det maskuline og feminine aspekt både hos kvinner og menn.

Innerst i kjernen av alt liv vibrerer det!

”Å finne sin egen livstone – ”Lifetone" - er alltid innen rekkevidde. Når du svinger med din egen vibrasjon har du kontakt med din dype intuisjon og ditt sanne jeg. Herfra kan du utrykke deg og være alt det du er uten frykt."

I vibrasjonell trening brukes det lyd og lys for å ”skru på bryteren” for de frekvensene som gjør oss gledesfylte og fulle av liv.

Hvorfor en spirituell coach?

I tillegg til dype spørsmål og tradisjonelle coaching verktøy, kan det i spirituell coaching brukes metoder som transformasjon og relive-prelive (en dypere form for regresjon med transformasjon), der det er behov.

Hvordan kan vi være i kontakt med oss selv til enhver tid? Vi er bevisste vesener som lever i et bevisst univers. Du har kanskje opplevd din egen intuisjon, magefølelse eller din dypere bevissthet flere ganger, og har kommet til et punkt i livet hvor du ikke bare vil vokse og utvide deg som en person, men også som et helhetlig, rikt og spirituelt vesen med en bredere menneskelig livserfaring.

Alle begrensende tanker og blokkerende krumspring i din bevissthet kan bokstavelig talt bli endret. Dette gir deg muligheten til å skape det livet du ønsker deg, og å kunne utfolde alt det du er. Når du får tak på dette og blir helt til stede – nærværende – i ditt liv, får du kraft til å skape ekstraordinære resultater for deg selv og andre.

Å jobbe med en spirituell coach vil tillate deg å se verden og livet i et nytt og kanskje for mange overraskende lys. 

  • Du blir skaperen av ditt liv, i stedet for offer for en rekke tilfeldigheter
  • Du får styrket båndet med ditt indre,og lærer å ta gode beslutninger
  • Du klarer å beholde roen selv når du er omgitt av kaos
  • Du får en dypere forståelse for hva livet og universet handler om for deg
  • Tankespinnet stilner og du finner ro
  • Du får en forståelse for dine dypere behov, slik at de kan bli møtt, slik at du kan vokse mot å bli et lykkelig, balansert, helt og spirituelt vesen.

Velkommen til en uforpliktende prat.

Varm hilsen fra Karine

Tlf: 90990810

Mail: finne@livstone.one

Nettsted: http://finne.livstone.one

 

 

Kunstterapi

Trenger du noen å snakke med?

Om problemer du sliter med i livet ditt nå, og opplever at du ikke kommer videre. Depressjon, stress, konflikter i nære relasjoner eller på jobb, manglende livsglede eller annet som gir deg redusert livskvalitet.

Kunstterapi er en terapi form hvor det legges vekt på arbeidet med det ubevisste som nøkkelen til individuell vekst. Det er ofte i det ubevisste, det som er fortrengt, at denne finnes. Ubevisst og fortrengt materiell ligger lagret i kroppen vår, og når vi får uttrykke oss kreativt kan dette få komme til uttrykk og bli forløst.

Kunstterapi er en psykoterapeutisk metode hvor forskjellige kreative uttrykk utgjør en vesentlig del av det terapeutiske arbeide. I en terpai time går man normalt gjennom følgende trinn:

  1. Innledende samtale hvor det klienten sier noe om hvorfor hun er der
  2. Kreativ tid, hvor jeg oppfordrer klienten til å lage et uttrykk. Det kan være fra en drøm eller en følelse som fyller mye i klienten der og da.
  3. En samtale om det som kommer til uttrykk, f.eks male et bilde eller en tegning, hvor vi begge undersøker og snakker nærmere om hva som har kommet til uttrykk, i forhold til det som tidligere ble skissert som problematisk.

 

Jeg vil understreke at det er ikke viktig med kreative ferdigheter for å ha nytte av kunstterapi. Heller tvert imot, da det ikke handler om pent eller stygt, riktig eller galt - men å la «kroppen få snakke». Det oppnås lettest med tilstedeværelse og tillate at det som kommer til uttrykk alltid er riktig, uten å dømme eller kritisere.

 

Du kan ta kontakt med meg for en uforpliktende prat på 

telefon 970 57 777 eventuelt

turski01@hotmail.com

Vennlig hilsen Turid Skinnemoen, Kunsterapeut