PÅMELDING TIL KURS OG WORKSHOPS

Velkommen på kurs! Du er alltid velkommen til å starte opp hos oss når det måtte passe for deg, vi har fast plass, klippekort og drop-in. Vi har gode rabatter til deg som fortsetter på kurs, vil gå flere kurs, er ufør, student etc. Se HER.

 

PÅMELDING VIA FANENE UNDER HER - KLIPPEKORT OG UTSTYR VIA NETTBUTIKK

Om HathaYoga

Hatha Yoga er en helhetlig metode, som ved bruk av fysiske stillinger/øvelser, puste-
teknikker, dybdeavspenning og meditasjon, styrker kropp og sinn på en balansert og naturlig måte. Hatha Yoga inkluderer egentlig alle typer fysiske yogaretninger, fra rolige restorative timer til krevende Asthanga Yoga.

Du kommer i form og blir smidig, muskler, ledd og skjelett styrkes, sirkulasjonen stimuleres og de indre organer vedlikeholdes. Ved å praktisere yoga får du mer energi, økt velvære og bedre konsentrasjonsevne. Du lærer også å håndtere stress. Yoga er ikke bare fysiske øvelser - yoga øker din oppmerksomhet og tilstedeværelse og dine latente krefter og indre ressurser utvikles.

Yoga er utviklet gjennom tusenvis av år og har sine røtter i India, men MYØ sine kurs er tilpasset vestlige forhold og er fri for ideologi og religiøse undertoner.

 

Asthanga Yoga

Vinyasa Flow Yoga

Hatha Yoga

Rolig Hatha Yoga

Yin Yoga

Embodied Flow yoga

Kundalini Yoga

 

Du kan lese mer om den enkelte time på spesifikk time :-) 

Yoga på tegnspråk

Interjvu med Tine Brager Hynne, mediyoga lærer og døvetolk, og en av hennes døve elever om hvordan det er å gjøre yoga som døv og hvor godt det er!