PĂ…MELDING TIL KURS OG WORKSHOPS

Velkommen på kurs! Du er alltid velkommen til å starte opp hos oss når det måtte passe for deg, vi har fast plass, klippekort og drop-in. Vi har gode rabatter til deg som fortsetter på kurs, vil gå flere kurs, er ufør, student etc. Se HER.

 

PĂ…MELDING VIA FANENE UNDER HER - KLIPPEKORT OG UTSTYR VIA NETTBUTIKK

Om Gravidyoga

Gravidyoga er det beste og fineste jeg har gjort noen sinne! En deilig time med fokus på meg og babyen, der jeg fikk gjøre styrkende øvelser og lære å slappe av og puste. Så utrolig nyttig i forhold til fødselen. Dessuten lærte jeg mye om ulike fødselsstillinger og om den første barseltiden, mange gode råd i forhold til å sove godt etterhvert som magen ble større mm. Kjempefint at partner var med en kveld, det gjorde at han også ble litt tryggere og visste hvordan han kunne støtte meg både som gravid, under fødsel og i barseltiden. Anbefales! 

Om Barselyoga

Barselyoga er min time og barnets time! Liker godt at det både er fokus på meg selv og opptrening etter graviditet og fødsel, samt hvile, og fokus på barnet. Har jammen lært et par nye sanger og regler også som barnet mitt syns er så gøyale!