Kjøpsvilkår

PÅMELDINGSBETINGELSER

Påmelding på våre kurs er bindende. 

AVMELDINGSBETINGELSER 

Ved avmelding inntil 7 dager før kursstart ilegges et administrasjons gebyr på kr 300. Innbetalt kursbeløp vil bli refundert til anvendt kort ved betaling, minus avmeldingsgebyret.

Ved avmelding 0-7 dager før kursstart forfaller hele kursavgiften, og det vil ikke bli foretatt en refusjon av innbetalt kursbeløp. Hvis det foreligger en gyldig årsak til avmelding, vil vi vurdere dette i hvert tilfelle. Avmelding må være skriftlig pr. post eller pr. e-post

RABATT

Bruk tallet for de ulike rabatt-ordningene hvis du betaler via nettbutikken.

1. Fortsettelsesrabatt: 10 % når du fortsetter direkte på nytt kurs og melder deg på innen kursstart.

2. Du kvalifiserer til rabattordning 1 og melder deg på 2 eller flere kurs i samme semester: 20 % rabatt pr påfølgende kurs.

3. Du har hatt opphold i kursdeltakelsen og melder deg på 2 eller flere kurs i samme semester: 10 % rabatt på hvert kurs

4. Du er ny hos MYØ og melder deg på 2 eller flere kurs i samme semester: 10 % rabatt pr kurs. 

5. Flere fra samme familie: 10% rabatt på kursavgiften til din/dine familiemedlemmer.

6. Arbeidsledig, student, ufør: 20% rabatt på kurs.

TA IGJEN TIME/BYTTE KURS

Går du glipp av time(r) kan du ta igjen på en annen time. Dersom du finner ut at kurset du har meldt deg på av en eller annen grunn ikke passer deg kan du bytte til et annet kurs. Skifter du til et dyrere kurs betaler du for mellomlegget.

PERSONER UNDER 18 ÅR 

Personer under 18 år kan kun meldes på kurs eller kjøpe produkter via en av sine foreldre/foresatte.

Det er foreldres/foresattes adresse, mobilnr og e-postadresse som da skal oppgis.

MYØ kan ikke ta ansvar for at påmeldinger eller kjøp av produkter gjøres av mindreårige uten foreldres/foresattes samtykke.

FORBEHOLD 

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenester på nettsiden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

AVLYSNING AV KURS

MYØ forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere.
Det vil bli gitt beskjed om avlysning minimum 4 dager før kursstart.

Innbetalt kursbeløp vil bli refundert i sin helhet til anvendt betalingskort.

ANSVAR

Medisinsk Yoga Øst har ikke ansvar for din fysiske eller mentale helse når du går på kurs hos oss eller anvender teknikker du har lært på kurs hos oss.

Når du melder deg på kurs hos oss, aksepterer du at du selv er ansvarlig for din kropp og ditt sinn, og du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Medisinsk Yoga Øst eller Medisinsk Yoga Østs instruktører for skader du pådrar deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurslokalet, eller skader du får når du praktiserer det du har lært på egen hånd. Medisinsk Yoga Øst er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltakelse.