PĂ…MELDING TIL KURS OG WORKSHOPS

Velkommen på kurs! Du er alltid velkommen til å starte opp hos oss når det måtte passe for deg, vi har fast plass, klippekort og drop-in. Vi har gode rabatter til deg som fortsetter på kurs, vil gå flere kurs, er ufør, student etc. Se HER.

 

PĂ…MELDING VIA FANENE UNDER HER - KLIPPEKORT OG UTSTYR VIA NETTBUTIKK

MediYoga Kidz - for deg som jobber med barn!

For deg som bor i Oslo, Drammen og Hønefoss regionen er du hjertelig velkommen på kurs lørdag 18 november i Oslo.

Informasjon om kurset MediYoga Kidz:

MediYoga for barn i alle aldre. Disse fantastiske urgamle verktøyene som har vist seg å fungere så bra for alle, uansett alder, i en stressende hverdag.

Dette er en spennende dag for deg som:

– arbeider som lærer i barnehage eller grunnskole, eller er i kontakt med barn på annen måte, f.eks. som helsesøster, psykolog, sykepleier, gjennom idretten

– er yogalærer og ønsker å føle deg trygg med å ha yoga for barn

– ønsker å kunne ha yoga for barn.

Etter bare én kursdag har du øvelser og masser av tips for yoga med både barnehagebarn og barn i grunnskolen. For barn mellom 2 og 17 år.

Her får du svar på spørsmål som: Hvordan kan en 5-åring slappe av og ligge stille i 10 minutter? Og dessuten synes at det er herlig! Hvordan klarer en 12-åring å holde konsentrasjonen en hel dag på skolen?

En dag der du får konkrete verktøy, råd, tips, fakta og yogaøvelser for å kunne bruke yoga som et redskap f.eks. i barnehagen eller i skolens hverdag. Yoga som styrker barns glede og selvfølelse. Et par rolige åndedrag kan endre en hel dag. 

Vi går gjennom:

– Hvordan fungerer yoga og hva er det som skjer i kroppen?

– Yoga og avslapping for barn i forskjellige aldersgrupper, 2-5 år, 5-11 år, 12-17 år

– Øvelser, tips og meditasjoner for de tre ulike aldersgruppene

– Yoga på stol i klasserommet

– Pusteøvelser

– Balanse, koordinasjon og motorikk

– Å finne en indre ro

– Tips og ideer til hvordan yoga kan brukes midt i hverdagen

 

Kursmateriell:

1 håndbok
3 CDer

Pris

1 950 NOK

Kurstid

kl 0930-1630, lørdag 18 november. Sted Medisinsk Yoga Øst, Nils Lauritssønsvei 34, 0870 Oslo.

Hjertelig velkommen, hilsen Anne Siri Langelandsvik, lærer MediYoga Kidz. Bare ta kontakt hvis du lurer på noe via mail post@medisinskyogaoest.no eller tlf 97564739. 

Påmelding til kurset i OSLO.

 

Siden 2008 har flere og flere mennesker funnet velvære, ro og helse gjennom noen minutters MediYoga, en yogaform som flere ganger er bevist å fungere i studier og forskning. 

Når stress og psykiske problemer øker blant voksne, påvirkes også barna. Ved å gjøre et par dype åndedrag har de yngre barna gått fra å være høyt oppe i turtall til å synes at det er godt å hvile en stund. 
For skolebarn og ungdommer har noen myke øvelser og en stund med meditasjon ved skolepulten vist økt velvære, økt konsentrasjon og høyere resultater på prøvene. 

Voksne kan selv oppsøke en yogaklasse og få en stund med fred og ro, og gjennom yoga lære seg enkle teknikker for stresshåndtering midt i hverdagen. Barn har ikke samme mulighet. 

Derfor satser nå MediYoga Norge på at barn mellom 2 og 17 år skal få tilgang til en kortere rolig stund i løpet av uken ved at barnehage- og grunnskolepedagoger bruker en dag på opplæring for å kunne instruere enklere yoga for barn og ungdommer. 

Med start i oktober 2016 vil det bli arrangert MediYoga Kidz-kurs i hele Norge. 

Søndag 6 november-16 starter kurs i Oslo, 11 februar 2017 starter kurs i Drammen. Alle pedagoger, lærere og voksne som er interessert i å lære og kunne instruere barneyoga er velkommen! 

Intensjonen med MediYoga Kidz kan best sammenfattes med Dalai Lamas ord:
"Hvis alle 8-åringer i verden lærte seg meditasjon, ville all vold i verden bli utslettet på én generasjon."Anne Siri Langelandsvik, Medisinsk Yoga Øst AS, kursleder i MediYoga Kidz. 
For mer informasjon, http://no.mediyoga.com/course_type/apne-kurs/mediyoga-kidz/
Kontakt meg: post@medisinskyogaoest.no eller tlf.: 97564739